CRM ve ERP İhtiyaçlarınız İçin Neden ERPNext En İyi Seçenek Olabilir

ERPNext, Gartner, Capterra, G2, TrustRadius ve Software Advice gibi önde gelen uzmanlar tarafından güvenilen ve önerilen bir çözümdür.

 · 2 min read

ERP Nedir?


Şu anda işletmenizin operasyonlarını (Siparişler, üretim, tedarikçiler, sevkiyatlar ve finans gibi) Excel, e-postalar, görev yönetimi araçları ve mesajlaşma ile yönetiyor olabilirsiniz. Ancak işletmeniz büyüdükçe, bu yaklaşım operasyonel verimliliği engeller.


ERP çözümleri, "Doğru Bilginin Tek Yerde" olmasını sağlar. Bu şekilde izlenmesi ve yönetilmesi kolaylaşır. Aşağıda ki diagram işletmenizde ki kişi sayısı arttıkça ortaya çıkan sorunu özetlemektedir.


Image


Temel olarak, ERP çözümleri şirketinizdeki iç iletişim sorunlarını çözer.


ERPNext Nedir? 

ERPNext, muhasebe, stok, satış, satın alma, üretim, insan kaynakları gibi işletmenizin temel işlevlerini entegre eden ERP yazılımıdır. İş akışlarınızı otomatikleştirmenize, hataları ve maliyetleri azaltmanıza olanak tanır. Sonuç olarak ekibi daha efektif yönetir ve önemli işlere zaman bulursunuz.


ERPNext'in geliştirme çalışmaları 2007 yılında başlamış olup, ilk sürümü 2010 yılında yayınlanmıştır. Günümüzde dünya genelinde 5000'den fazla şirket, işletme operasyonlarını ERPNext ile yönetmektedir.


Gartner ERPNext Referansları 

Gartner, çeşitli BT konuları ve trendler hakkında bilgi ve analiz sağlayan önde gelen bir araştırma ve danışmanlık şirketidir. Gartner'ın ERPNext sayfasında, ERPNext hakkında olumlu ve olumsuz görüşleri ve genel değerlendirmesiniz bulabilirsiniz.



Software Advice (Gartner)

Software Advice, işletmeniz için doğru yazılımı bulmanıza yardımcı olan, tanınmış bir internet portalıdır. Gartner tarafından satın alınmıştır. ERPNext sayfasında incelemeler, ekran görüntüleri ve karşılaştırmalar bulabilirsiniz.


ERPNext, 2017 yılından beri "FrontRunners in ERP" kategorisinde yer almaktadır.


Capterra 

Capterra, işletme ihtiyaçları için yazılım çözümlerini bulma ve karşılaştırma konusunda kullanıcılara yardımcı olan popüler bir çevrimiçi platformdur. Burada ERPNext hakkında genel bir bakış elde edebilir ve incelemeleri şirket büyüklüğüne ve yorumcunun rolüne göre arayabilirsiniz.



G2 

G2, kullanıcılara bilinçli yazılım kararları vermelerine yardımcı olan güvenilir bir inceleme sitesidir. G2'nin ERPNext sayfasında ürünün genel bir bakışını, ekran görüntülerini ve incelemeleri bulabilirsiniz.



GetApp 

GetApp, kullanıcı görüşleri ve veri odaklı yazılım önerileri sunan başka bir platformdur. ERPNext, "ERP Kategori Liderleri" sıralamasında yer almaktadır.



TrustRadius 

TrustRadius, doğrulanmış ürün bilgileri ve kullanıcılar tarafından oluşturulan kapsamlı içeriklerle alıcıların güvenle kararlarını vermelerine yardımcı olan bir platformudur. ERPNext hakkında genel bilgilere, incelemelere ve karşılaştırmalara özel sayfasında bakabilirsiniz.



Diğerleri

Frappe ekibinin (ERPNext geliştiricileri) bülten sayfasında daha fazla inceleme, başarı hikayeleri ve müşteri hikayeleri bulabilirsiniz. ERPNext ile ilgili sektörel sayfaları ve önemli linkeri bulabileceğiniz ERPNext ile ilgili önemli adresler sayfamızı da inceleyebilirsiniz.


Sonuç 

Sonuç olarak, CRM ve ERP ihtiyaçlarınız için ERPNext en iyi seçenek olabilir, çünkü Gartner, Capterra, G2, TrustRadius ve Software Advice gibi sektör uzmanları ve platformlar tarafından tanınmış ve yüksek puanlar almıştır.


ERPNext, 2010'dan beri küresel ölçekte, işletmelerin operasyonlarını otomatikleştirmelerini ve veriye dayalı karar vermelerini sağlıyor. Ancak bütün işletmelerin aynı olmadığı gibi tüm ERP'lerin de aynı işi yapmadığını bilmek önemlidir.


ERPNext'in sizin için doğru çözüm olup olmadığını öğrenmek için bir randevu alabilirsiniz.


Ayrıca, ERPNext'i ücretsiz deneyimlemek için buraya tıklayabilirsiniz.


No comments yet.

Yorum ekle
Yorum eklemek için Ctrl+Enter tuşlarına basın